Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Další zdražování čeká na maminky. Od Nového roku totiž platí u plenek vyšší sazba DPH. Našli jsme však soutěž, v níž můžete vyhrát plenky Pampers na celý rok. A zapojit se je snadné! Řekneme vám, jak na to.

Soutěž: Vyhrajte roční zásobu Pampersek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Víme, jak ulevíte své peněžence a ušetříte tisíce korun za kvalitní plenky. Stačí nakoupit na Feedo.cz jedno či více balení plenek Pampers a rázem se dostáváte do slosování. Po celou dobu soutěže navíc za plenky neplatíte poštovné! A každý týden čeká na čtyři šťastlivce roční zásoba plenek. Taková soutěž tu ještě nebyla! Tak neváhejte a zapojte se také.

Jak nakoupit plenky za loňské ceny?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poslanci sice ve svých projevech podporují mladé rodiny s dětmi, jejich činy však mluví jinak. Zvýšení sazby o sedm procentních bodů znamená u jednoho balení zdražení v řádu desítek korun. My ale víme, jak ještě několik týdnů můžete nakoupit dětské plenky za loňské ceny. Na Feedo.cz probíhá až do neděle 3. února speciální akce. Po celou tuto dobu nakoupíte plenky Pampers za stejné ceny jako minulý rok.

Pampers jako záruka kvality? Ano!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Feedo.cz boří mýty. I kvalitní plenky totiž seženete za výhodné ceny. A značka Pampers bezesporu patří mezi špičku v péči o miminka. Ušetřete stovky korun měsíčně a nakupujte vše potřebné pro svého drobečka na internetu. Při větším nákupu máte dokonce poštovné zadarmo! A nemusíte se tahat s taškami z dalekého supermarketu… Kdo nakupuje online, nakupuje zkrátka chytře.

Výhodná balení ušetří zajímavé částky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není to nic nového pod sluncem – přesto ne všichni využívají k nákupu plenek a dalších potřeb pro miminka velkých výhodných balení. A přitom se touto cestou dají ušetřit nemalé peníze. Kromě plenek se vyplatí nakoupit ve větším například čisticí ubrousky Pampers – v akčních baleních 3 + 1 zdarma. Jsou dermatologicky testované a podle druhu obsahují heřmánek, vitamín E či Aloe Vera – pro miminka to nejlepší!

Další články

Načítám