Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65) si asi nepamatuje na svá slova přísahy, kdy se dušoval, že jak mu Iveta Bartošová (†48) ukáže prstem, okamžitě si sbalí saky paky a odejde od ní. Její úprk s ochráncem Zdeňkem Macurou (49) ho tak ponížil, že se ji snaží získat za každou cenu zpátky. Zneužívá k tomu i policii, která na jeho pokyn dvojici hledá. A že ji miluje, jak stále tvrdí, dokázal říčanský podnikatel i tím, že telefonát s ní v naprosto zuboženém stavu předhodil novinářům. V něm však Bartošová sice mumlavě, ale naprosto jasně řekla, že s ním už nechce mít nic společného. Proč tedy dál okupuje její vilu a vodí si tam návštěvy, které mu zpěvačka určitě neodsouhlasila?

„Iveta mu říkala, že už není jeho, ale on to stále nechápe. Jsou to jeho manipulativní metody, kdy se za každou cenu snaží udržet vztah s ní. Já nikde Ivetu násilím nedržím, chtěla odjet k moři, připadalo jí to jako dobrý nápad, tak jí to plním. Navíc je z dosahu pana Rychtáře, o to jí šlo nejvíc,“ svěřil se Super.cz Macura, který nám řekl i to, jak má potíže s Ivetiným alkoholismem, což se později potvrdilo, když se Bartošová ozvala svému bývalému příteli.

Jestli však Rychtář zveřejněním hovoru s Bartošovou sledoval očernění Macury, moc se mu to nepovedlo. Pravda, bylo poznat, že zpěvačka byla úplně pod parou, nebo pod vlivem prášků, jenže do tohohle stavu se nedostala až nyní, byla v něm téměř celé dva roky, co o ni „pečoval“ právě Josef Rychtář, který jí sám alkohol podával, i když tvrdí opak. A že není tak svatý a nechal Bartošovou dojít do stavu téměř neslučitelného se životem, dokázal, když před časem našemu serveru předal zpěvačku k uchu tak vyřízenou, že by to skutečně milující partner nedovolil.

„Opravdu jsem se chystal dostat ji na léčení, měl jsem vyhlédnutou kliniku v Liberci, která měsíčně stojí 52 tisíc,“ dušuje se Rychtář, přitom celé dva roky předtím léčení umělkyně nesmyslně odmítal kvůli své nepochopitelné nedůvěře k lékařům. Iveta si navíc závislost nechce přiznat a léčbu už vůbec striktně odmítá. Jak to tedy chce zařídit?

Pokud by se Bartošová k Rychtářovi skutečně vrátila přes všechno citové vydírání, které proti ní nyní používá (snaží se její city zasáhnout slovy o synovi, matce a tím, že jestli se k němu nevrátí, zatkne ji policie), pomohl by jí vůbec? Nebo by jí koupil vše, oč si řekne, takže klidně další a další litry alkoholu, které ji pomalu přivádějí do hrobu?

„Musím jejímu problému nejdřív porozumět. Rozhodně ho nebudu přehlížet. Uděláme, co je pro ni nejlepší. Nebojte,“ slibuje Macura, který se ve světle Rychtářovy osobnosti jeví jako v současnosti mnohem vhodnější partie pro padlou zpěvačku než její expartner Rychtář.

Reklama

Další články

Načítám