Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Jiří Pomeje (†54) už je zase ženáč. Podle informací si na dovolené v Thajsku vzal svou mladší snoubenku Andreu Šťastnou (24).

Veselku se svou láskou Pomeje neustále odkládal, ale nakonec se dočkal. A dokonce se to stihlo do roka a do dne od zásnub, jak velí tradice. „Po Štědrém dnu mi Jirka volal, že jede s Andreou na tři neděle do Thajska a že si ji tam vezme,“ řekl Blesku kamarád Pomejeho Pavel Pásek.

„Nejdříve jsem ho vůbec nebral vážně, ale když začal říkat, že to bude super svatba na slonech a že je domluvený i s cestovkou, která jim ji vystrojí, pochopil jsem, že to myslí vážně,“ dodal Pásek. Ten se veselky svého přítele nezúčastnil.

Paradoxní je, že když minulý rok vyšla najevo zpráva o tom, že Jiří požádal Andreu o ruku v Thajsku, kde byl již dříve i s exmanželkou Ivetou Bartošovou, navrhl redaktor Super.cz Pomejemu, aby si na tom samém místě svou snoubenku i vzal. Dvojice na to reagovala rádoby pobaveně, ale vzápětí začala možnost zkoumat. „To by byla sranda, co?“ smál se Pomeje, ale zdá se, že si nakonec slova naší redakce vzal až moc k srdci.

Reklama

Další články

Načítám