Hlavní obsah
Článek

Šestatřicetinásobný Zlatý a Český slavík Karel Gott (†80) je doslova na prášky. V době, kdy si domlouval účinkování v první televizní reklamě svého života, o které informoval jako první Super.cz, asi netušil, jakou odezvu to vyvolá. "Od té doby, co novináři psali, kolik jsem si za reklamu asi musel vydělat, mi chodí stovky dopisů s žádostmi o peníze. A někteří lidé si o ně říkají dost nevybíravě," zoufá si Gott.

"Zatímco u zahraničních hvězd není problém, když se zveřejní jejich příjmy, v Čechách tohle nejde. U nás funguje velká závist. Proto opravdu špatně nesu, když se píše o mých honorářích. Navíc jsou většinou ty cifry velmi nadsazené," prozradil Super.cz. Gott si navíc myslí, že každá zmínka o jeho majetku může vyvolat zájem potenciálních únosců o jeho rodinu.

Naposledy ho v souvislosti s reklamou, kterou nás výrobce čajů bombarduje posledních několik týdnů, vytočil článek ve slovenských médiích. Tam ho prakticky obviňují z cíleného trávení dětí. "Napsali, že je v těch čajích tolik chemie a různých éček, že bych to svým malým dcerkám asi k pití nedal. A taky to, že díky mé reklamě to rodiče dětem budou kupovat. Je to donebevolající nehoráznost. Dneska jsou podobné prvky ve všem. Všechno se ale vždy hodí na Gotta," zlobí se zpěvák.

Náladu si spraví snad až dvanáctého června, kdy má s Evou Urbanovou a Boom!Bandem Jiřího Dvořáka vystoupení v Moskvě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám