Hlavní obsah
Článek

Rozdávání kabelek zadarmo? To se snad internetový obchod Zoot.cz úplně zbláznil! A to není vše, masivní výprodeje se slevami až 85 % probíhají i tam, a tak si můžete dovolit nakoupit oblečení na několik let dopředu. Objednané zboží lze vyzvednout a vyzkoušet ještě ten den na jedné z výdejen v Praze, Brně a již brzy i v Plzni.

Kabelky od 159 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Zoot.cz mají i další poklady než pouze kabelky zadarmo. Jejich výprodej kabelek je totiž sbírka drahokamů za bižu ceny. Seženete v něm např. oblíbené značky Desigual a Diesel. Ale i originální kousky od značek, které jinde nekoupíte. Má to jediný háček - mizí nadzvukovou rychlostí, tak honem pro ně!

Dámské hodinky a šperky od 59 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šperky Swarovski Elements, Pierre Cardin, Tommy Hilfiger, Gionni nebo třeba originální roztomilá značka Timi se slevou až 88 % - přesně tak vypadá výprodej šperků a hodinek na Zoot.cz. Takže ať už chcete mít na ruce třpytivý klenot, koupit dárkovou sadu nebo si pověsit na krk barevného trendy kníra, neztrácejte čas. Tahle příležitost se nebude jen tak opakovat!

Pánská trika od 289 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zoot.cz myslí i na chlapy, co třeba výprodej pánských triček od značek Adidas, Diesel, Ed Hardy, Calvin Klein, Galvani, Ralph Lauren a mnohých dalších až s 82% slevou? S takovými cenami byste oblékli celé fotbalové družstvo, tak si udělejte radost!

Balerínky, sandálky i kozačky od 199 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výprodej dámských bot na Zoot.cz je plný letních modelů, které ještě tento rok v pohodě unosíte. Největší výběr balerínek, sandálků, žabek, lodiček, kecek i kozaček od světových značek jako Calvin Klein Jeans, Puma, Melissa, Timeless, Victoria Delef a mnohých dalších. Obujte se do léta se slevou až 76 %!

Pánské boty od 349 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je čas do toho rychle šlápnout, jinak na vás na Zoot.cz nic nezbude. A to by byla škoda, protože jejich výprodej až s 62% slevou rozhodně nechcete minout. Žabky, plátěnky, kecky, tenisky, polobotky, všechno od světových značek s prověřenou kvalitou. Víte třeba, co jsou espadrillky? My jsme to také nevěděli, ale teď bychom bez tohohle letního španělského hitu nedali ani ránu. Zkuste to také, je to tak snadné!

Další články

Načítám