Hlavní obsah
Článek

Kouzelník Pavel Kožíšek se společně se svou krásnou asistentkou, modelkou Martinou Dvořákovou, rozhodl bez pomoci kouzel naučit vařit rychlé a zdravé kulinářské speciality.

Oblékli se proto netradičně do zástěry a pod dohledem odborníků se vrhli na výrobu zdravého menu.

Vařilo se jahodové rizoto, jahodové tiramisu, salát s jahodami a feta sýrem, krevetky s jahodovým dipem a tortilla s jahodami. Ač se jim původně zdálo, že rizoto z jahod je strašák z mládí podobný rýžovému nákypu, výsledek byl nakonec pro všechny příjemným překvapením.

Pavel Kožíšek se nám posléze svěřil, že mu vyhovuje, když nemusí z jídla obírat kosti, což musel naučit i svou manželku, a dokonce i tchyni.

"Pro někoho je to požitek hezky si ohlodat kostičku, ale mě to nebere. Abych doma vůbec jedl, tak mi maminka jako malému vybírala všechny kosti - u kuřete, králíka a podobně. Manželka tohle ze začátku odmítla dělat, ale už se naučila. Tchyně stávkovala dva roky, ale i ona nakonec podlehla a maso mi pěkně dneska obírá," pochlubil se Kožíšek.

To sličná Martina Dvořáková sice v zástěře neukázala své božské vnady, kterými v sexy prádle okouzluje na módních přehlídkách, ale aspoň se naučila nové recepty pro svého přítele, golfistu Lukáše Lizánka. Ten se může doma těšit na tortillu s jahodami.

„Tento jednoduchý recept jsem si okamžitě zapamatovala, Lukáš se jako profesionální sportovec stravuje velice zdravě. Nejen tortillu, ale i salát, který jsem se také naučila, určitě velice ocení. Nikdy by mě nenapadlo, co vše se dá z jahod připravit a kombinovat,“ uzavřela nadšeně kráska.

Reklama

Další články

Načítám