Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že ani mateřství moc nezměnilo bujnou povahu modelky Petry Faltýnové (45). Jen na dva dny si maminka čtyřleté dcerky odskočila od milence Leoše Mareše (47), který natáčel v Brně show Talent, do Karlových Varů a hned se stala aktérkou skandálu.

Petra se objevila v Karlových Varech společně s delegací diváky oceněného filmu Revival. Následoval bujarý večírek, který končil až nad ránem. Na párty u bazénu hotelu Thermal se ještě Petra držela zpátky, zvláště když kolem bylo plno fotografů. Pak se jí asi zdálo, že nebezpečí, že bude zachycena v nevhodné situaci, zmizelo.

Fotoreportéři deníku Blesk si na ni ale počkali. A jak se říká, kdo si počká, ten se dočká. Během noci a brzkého rána Petru zachytili hned ve dvou kompromitujících situacích. Nejprve Petra skončila v intimní situaci se ženou, prý kamarádkou. Pak si nechala osahávat od mladého tmavovlasého muže své silikonové přednosti, přičemž byla přímo v centru města vysvlečená do půl těla.

Z toho Leoš pravděpodobně mít radost nebude a z přehledu denního tisku, který pravidelně komentuje ve své ranní show, tuto událost vynechá. A to i přesto, že se nejednalo o úplně cizího chlápka, jehož Petra náhodně na filmovém festivalu potkala.

Jak Super.cz zjistil, s Richardem, jenž vlastní síť automyček v obchodních centrech, se už Petra zná delší dobu, zrovna tak i její partner. Pro automyčku totiž Petra nafotila snímek do kalendáře, který se shodou okolností realizoval právě v Karlových Varech, takže noční incident ji vlastně vrátil na místo činu.

Navíc od něj Petra k nedávným narozeninám dostala vůz Mini Cooper, který se jí předával právě v automyčce na pražském Andělu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám