Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I po třicítce se Paris Hilton (43) může chlubit figurou teenagerky. Její útlé křivky a drobné poprsí skutečně spíš nahrává dojmu, že se na fotkách promenuje dospívající dívka, než zralá žena. Paris si zkrátka na štíhlosti zakládá, a to možná i proto, že jejím partnerem je jeden z nejúspěšnějších modelů posledních let - Španěl River Viiperi. Ten nejen, že je o jedenáct let mladší než ona, ale na přehlídkách se setkává s kolegyněmi, které jsou mnohdy ještě hubenější, než Paris. Ta tak s nimi možná musí chtě nechtě držet krok.

Slavnou hotelovou dědičku a pařmenku paparazzi nachytali o víkendu na Malibu beach v Kalifornii, jak si nese dortíček. Paris tak možná patří k hrstce těch šťastných, které si mohou dopřát k snědku cokoli.

Na to, že se Paris pohybovala po písku bosky a nedopomohla si k vizuálně štíhlejší postavě podpatky a o retuši nemůže být už vůbec řeč, nezbývá, než uznat, že by z fleku mohla vystřídat některou z krásek na přehlídce Victoria’s Secret.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám