Hlavní obsah
Článek

Modelka Simona Krainová (51) si na sociální síti posteskla nad tím, že se z naší společnosti vytrácejí opravdoví muži. Nelíbil se jí totiž outfit moderátora Leoše Mareše (47), který oblékl během focení jednoho kalendáře. A protože je Simona velkou znalkyní módy, mohla si ostrou kritiku dovolit.

„Při pohledu na fotky z nového kalendáře, kde to mimochodem holkám opravdu moc sluší, mě zarazil outfit Leoše Mareše. Vedle luxusního tryskáče a sexy letušek v nablýskaných uniformách jsem z něj měla pocit, že si spletl záběr. Zřejmě měl namířeno na ryby,“ podivila se Krainová nad tím, co si Mareš musel obléct.

Podle Krainové totiž nevypadal jako opravdový chlap.

„Jeho všudypřítomná čepka, tentokrát korunovaná neforemnou, zřejmě nákupní taškou, posunula tento snímek někam, kde zřejmě neměl skončit. Kam se vytrácí z naší společnosti sny ženských o opravdových mužích? Kde jsou Jamesové Bondové v luxusních oblecích, opravdoví muži nepřipomínající holky? Takto oblečený "muž" by mě neoslnil ani svým tryskáčem,“ má jasno atraktivní modelka, která to Leošovým stylistům pěkně vytmavila.

Proti samotnému Leošovi ale samozřejmě nic nemá. „Nic proti Leošovi, ten zřejmě svůj outfit pouze oblékl,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám