Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Domenico Martucci (47) by se měl porozhlédnout po zápraží, jestli se mu po Peschici, italském městečku, kde žije a údajně kraluje mnoha rostlinkám s olivami, neproducíruje jeho bývalka Iveta Bartošová (†48). Pokud její údajný únosce Zdeněk Macura (49), jehož hledá policie, není schopný manipulátor, jeho mobil nasvědčuje, že bývalku Josefa Rychtáře (65) odvezl bez dokladů a lékařského dozoru právě na Apeninský poloostrov.

Když se totiž kdokoliv nyní pokusí zkusit zavolat na jeho mobil, ozve se mu příjemný hlas italské dámy, vzkazující, že to má zkusit s voláním později. Macura však také mohl zkusit zmást policii, hranice jen na chvíli přejet, pak vypnout mobil, vrátit se například do Rakouska a tam nerušeně trávit zasloužený odpočinek se svou milovanou Ivetkou.

Macura s policií, která jeho i Bartošovou hledá, podle svých slov spolupracuje, pátrání po dvojici však zatím nebylo odvoláno. Podle našich zpráv se Macura s pěnicí dál skrývá jen proto, že má obavu z Rychtářova vlivu, který má na policii své známé a mohl by se tak dostat k Bartošové, aby ji znovu ovlivnil a dostal do své moci. Z toho důvodu chce dát zpěvačce čas, aby si bez nátlaku někoho třetího vše mohla nerušeně rozmyslet.

Případ ztracené zpěvačky budeme samozřejmě dál sledovat.

Reklama

Další články

Načítám