Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka zpráv na Nově Emma Smetana (36) zvolila na závěrečný večer filmového festivalu v Karlových Varech růžový model s miliónem volánků, ve kterém připomínala cukrkandl. Neustále si hlídala dlouhou vlečku, na kterou jí hosté večera včetně jejího partnera Jordana neustále šlapali.

"Šaty nejsou moje, všechny šaty, které jsem ve Varech měla, byly zapůjčené. Preferovala jsem doposud černou, na závěrečný večer jsem se rozhodla pro změnu," prozradila Emma Smetana.

"Neustále mi po vlečce někdo šlape. Snad je vrátím kompletní. Hodně kolem sebe hážu zlé pohledy, aby mě všichni míjeli obloukem. Snad to dobře dopadne. Mám s sebou bodyguarda Jordana, který už mi na ně ovšem taky šlápnul," upřesnila s úsměvem krásná Emma.

"Neumím se chovat k ženě v šatech. Přišlápnul jsem jí všechny šaty. Drcám do ní ramenem, nevím, na které straně stát. Takže všechno špatně. Emma ale stále věří, že se to všechno naučím," dodal přítel Emmy Smetany Jordan.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám