Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Pavlína Němcová (52) měla jednoznačně nejodvážnější šaty závěrečného večera filmového festivalu v Karlových Varech. Ňadra měla schovaná jen pod malým kouskem látky a měla co dělat, aby nepředvedla fotografům více než by chtěla.

"Musím se hodně kontrolovat. Přiznám se, že jsem hodně nervózní. Nemám až tak velkou odvážnost ráda, ale dnes jsem neměla na výběr. Když je můj stylista Filip Vaněk (46) přinesl, tak jsem mu řekla, že jestli se něco stane, je synem smrti," řekla Super.cz Pavlína.

Na červený koberec dorazila sama bez partnera. Přiznala ale, že s ní do Karlových Varů dorazil. "Soukromí je soukromí a galavečer je galavečer. Je tady se mnou, ale na párty mě nedoprovodil," upřesnila Pavlína, kterou čeká pracovní léto.

"Od příštího týdne budu natáčet nový americký seriál. Pokračujeme v natáčení, které jsme začali v březnu a budeme točit do srpna. Je to seriál ze života, z prostředí dospívajících dětí," dodala Němcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám