Hlavní obsah
Článek

Nádherná Petra Faltýnová (45) byla jednoznačně největší ozdobou zakončení filmového festivalu v Karlových Varech. Sexy modelka si oblékla luxusní mini šaty, vynechala podprsenku a pózovala na lodičkách s neuvěřitelně vysokými podpatky.

"Mají šestnáct centimetrů. Jsem z modelingu na podpatky zvyklá, tak to zvládám, ale normální holka by už asi dávno měla výron," řekla Super.cz Faltýnová, která tak prodloužila své už tak nekonečně dlouhé nohy, které jsou právem označovány nejkrásnějšími mezi českými modelkami.

"Pravidelně cvičím a žiji zdravě. Určitě to zadarmo není. Je mi 34 let, jsem maminka a bez fitka by to nešlo," dodala Faltýnová.

Modelka do Karlových Varů zavítala bez přítele Leoše Mareše (47). Ten pendluje po českých castinzích primáckého Talentu, a tak neměl volnou chvilku. Petra to bez svého partnera pořádně rozjela.

Paparazzi fotografové ji dokonce den před závěrečným večírkem filmového festivalu načapali v noci na lázeňské kolonádě při hodně divoké jízdě s přáteli. "Já myslím, že se nic tak strašného nestalo. Ať si sáhne na nos, kdo občas pořádně nezapaří," dodala sexy modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám