Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Pavlína Němcová (52)byla na zakončení karlovarskho filmového festivalu pořádně sexy. Šaty s velkým dekoltem a odhalenými boky a zády k sobě přitahovala nejen pohledy obyčejných smrtelníků, ale zaujala i hvězdného režiséra.

Snad okamžitě poté, co Oliver Stone odložil Křišťálový globus, který dostal jako cenu za mimořádný přínos světové kinematografii, jeho ruce putovaly k Pavlíně, kterou na párty v hotelu Pupp po slavnostním ukončení festivalu ne a ne pustit.

"Už jsme se s Oliverem Stonem setkali, tady to nebylo poprvé," vysvětlovala Super.cz Pavlína. "Hovořili jsme o filmu," dodala s tím, že se rozhodně nehodlala vlísat hollywoodskému režisérovi do přízně, aby jí nabídl roli.

Pavlína má spíš producentské ambice, i když už si zahrála v několika snímcích, například ztvárnila novinářku ve filmu o Edith Piaf. Sama připravuje film, v němž by měla účinkovat Sharon Stone, stále jsou ale v jednání finance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám