Hlavní obsah
Článek

Nejúspěšnější zpěvačka pěvecké soutěže Hlas Česko Slovenska Markéta Poulíčková, za sebou má, jak jsme již psali, velmi netradiční natáčení videoklipu Illusion. Při něm se totiž v jedné pražské výloze promenádovala nahá. Podívejte se na premiéru klipu u nás na Super.cz a přečtěte si, jak šli turisté po blonďaté nahé bohyni jako vosy po medu!

„Bylo to rozhodně nejzajímavější natáčení, které jsem kdy zažila. Kolem chodila hromada lidí a fotila si mě a nahrávala do svých telefonů,“ přiznala Super.cz Poulíčková, která se v tu chvíli modlila, aby měla pětkrát tak větší ruce a mohla tak dokonale schovat svou nahotu.

„Musím se přiznat, že jsem byla v tu chvíli na pochybách, do čeho jsem se od F. A . Brabce nechala uvrtat. Ale ve výsledku ty scény vyznívají dobře,“ myslí si kráska.

Kdyby prý šlo jen o samotnou hanbárnu bez nějakého hlubšího smyslu, nikdy by s ní nesouhlasila. To ale není tento případ.

A líbí se Markéta vůbec sama sobě? „Řeknu to takhle: komplexy nemám, naučila jsem se totiž mít ráda a milovat i svoje tělo. Každé ženě se na ní samotné něco nelíbí, je ale důležité smířit se s tím a být se sebou spokojená,“ usmívá se majitelka zajímavého hlasu, která si v srpnu v rámci projektu Symphony In Rock zazpívá v italském Miláně s místní filharmonií pod vedením německého dirigenta Friedemanna Riehleho. A již od září slibuje, že bude pracovat na dalších singlech a videoklipech. Snad budou také tak sexy!

Reklama

Další články

Načítám