Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Našemu on-line deníku se podařilo exkluzivně hovořit se Zdeňkem Macurou (49), kterého od soboty ráno hledá kriminálka kvůli trestnímu oznámení Josefa Rychtáře (65) pro podezření z únosu Ivety Bartošové (†48). „S kriminálkou z Prahy jsem už mluvil, ani mi nedávali ultimáta, dokdy se mám u nich zastavit, jen že by byli rádi, kdybych se u nich někdy objevil. Dal jsem jim k uchu Ivetu, ta jim něco řekla a tím to zhaslo,“ řekl nám Macura.

Že by ho strážci zákona vyhledali a zatkli, tomu nevěří. „Řekl jsem policistům, že si mohou zjistit hovory z té doby. Zjistili by, že mě Iveta vážně požádala o pomoc. Nastudoval jsem si problematiku domácího násilí a vím, že to není jednoduchá věc. Ale nechci o tom mluvit,“ uvedl.

Kde s Ivetou přebývá, nechtěl prozradit. Zdá se ale, že se se zpěvačkou neustále přemisťuje z místa na místo. Vždy jsme ho totiž zastihli ve chvíli, kdy řídil auto. „Nejsme v Čechách. Kdy se vrátíme? To nikomu neříkám, navíc to sám upřímně nevím. Nijak to ale neprožívám. Jsem rád, že jsem si aspoň udělal dovolenou,“ prozradil nám Zdeněk.

Když ho Super.cz upozornil, že Bartošová je skutečně zralá na léčbu, reagoval v klidu. „Však my jsme také spolu byli v nemocnici, ale dál bych to nerozebíral. Ivetě je nyní rozhodně o dost líp, než jak jí bylo na videu, které natočila Prima,“ konstatoval a doplnil, že lékaři zjistili zpěvačce na „cétéčku“ hlavy nález, který by se měl do půl roku sám rozplynout. To je ale naprostý lékařský nesmysl, ledaže by Ivetě ubývala mozková hmota.

Reklama

Další články

Načítám