Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zhrzený expřítel Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) chytil takového vzteka, že neváhal a na policii podal trestní oznámení na Ivetina zachránce Zdeňka Macuru (49), který podle něj zpěvačku unesl a omezuje ji na osobní svobodě. Policie bere tyto případy vážně a Macurův dům proto v pátek v nočních hodinách prohledávala kriminálka! Navíc bylo po Ivetě ráno vyhlášeno celostátní pátrání.

Rychtář si myslí, že Bartošová byla pod vlivem omamných látek (léků) a proto nebyla schopná posoudit vážnost situace a odešla s Macurou nedobrovolně. Domnívá se, že nebyla v takovém stavu, aby o sobě mohla rozhodovat a toho měl její současný ubytovatel zneužít.

Jenže jak se Super.cz podařilo zjistit, byla to sama Iveta, která Zdeňka Macuru prostřednictvím jedné společné známé požádala o pomoc proti svému bývalému Josífkovi. A proto je zcela vyloučeno, že by šlo o samostatnou Macurovu aktivitu.

„Jsou tu tři policejní auta a přijíždí čtvrté,“ hlásil serveru Extra informátor, podle nějž u Macurova domu zasahovala i kriminálka, jež si případ převzala. Podle zatím neověřených informací ale strážci zákona Bartošovou na místě nenašli.

Sám Macura má vypnutý mobil, takže se nemohl k údajnému únosu vyjádřit. Podle svých slov odvezl Ivetu k moři, kde se zmátořila z opileckého deliria, v němž utekla ze svého domu. Tomu se ale nechce věřit – ve své vile nechala kabelku se všemi doklady.

Reklama

Další články

Načítám