Hlavní obsah
Článek

Není na světě nic erotičtějšího, než když dívka s dokonalými tvary rozvlní své tělíčko v rytmu hudby. Super.cz byl přítomen tomu, když se na soustředění modelek v rámci projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři dvanáctka pohledných dívek rozhodla při cvičení ukázat všechny své přednosti. Podívejte se na video z Tunisu, které vám přivodí horkost!

Slečny se Sousse v resortu Marhaba Beach, který byl obklopen přenádhernou zahradou, učily chodit přehlídky, konverzovat, česat, líčit a vůbec všechny dovednosti pro profesionální modelky. Dominika Mesarošová (38) pak z dvanáctky krásných děvčat vybrala jednu, které bude pomáhat v kariéře. Dvacetiletá Petra Doležalová je holka krev a mlíko a svou výškou i statnou postavičkou připomíná Alenu Šeredovou.

Už v září vyráží Dominika s dalšími slečnami tentokráte do Egypta. „Neskutečně mě to baví. Aspoň s mým týmem předáme zkušenosti dál a pomůžeme nadějným dívkám v jejich prvních krůčcích v modelingu. Není to lehká branže, takže každá pomoc se začínajícím modelkám hodí,“ konstatovala Mesarošová.

Video, které vám nabízíme ke zhlédnutí, vzniklo v rámci dvou ranních tělesných cvičení, které pro dívky organizoval kadeřnický ďábel Tomáš Arsov. Šest dnů za sebou v půl osmé ráno mučil jejich fyzičku. Málokterá mladá slečna dnes věnuje cvičení dostatek času a proto po týdnu dřiny bylo na jejich postavičkách znát, že se sebou vážně něco dělají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám