Hlavní obsah
Článek

Zatímco mnozí nastávající rodiče se tak bojí o zdraví svých ještě nenarozených dětí, že se úplně zbavují svých neřestí, slavná česká malířka mužským spermatem či vlastní mízou Adéla Taş do sebe jen pár týdnů před porodem bez mrknutí oka kopala sklenky vína. „Bude to umělec, tak ať si zvyká,“ prohlašovala s ledovým klidem kráska, která se nebojí ani nahoty a nedávno nafotila odvážné akty.

Adéla měla ve čtvrtek v Praze-Klánovicích v kulturním centru Beseda vernisáž nové výstavy Cesty osudu, a přestože měla spoustu hostů a mezi nimi i rodiče své lásky Petra Marka, vůbec se nebála, a po skleničce několikrát sáhla. „Nemyslím si, že těhotná žena by se měla opíjet do němoty, ale i lékař mi řekl, že sklenička plodu děťátku neuškodí. Nevidím v tom problém,“ zůstává v klidu Taş, která sice u jedné sklenky nezůstala, ale přesto byla decentní. Navíc ji hlídal její urostlý přítel Petr, který se na miminko moc těší.

„Pět let jsem už chtěl být otcem, u nás v Litoměřicích jsem ale normální ženu nemohl najít. Všechny myslí jen na párty nebo na to, co si koupit na sebe. Pro život ale nejsou,“ řekl nám Péťa, který v Adéle našel poklad. A ona v něm, což kvituje zejména po krátkém románku s Domenicem Martuccim.

Malířka se ukázala už s pořádným bubnem, ale přesto běhala od jedněch známých k druhým jako prvoligový fotbalový útočník. „Je to poslední příležitost, jak se vidět před porodem s přáteli. Budou i další výstavy, ale v nejbližších měsících bez vernisáží. Budu se věnovat mateřství,“ dodala Adéla, které na akci zazpíval Jaroslav Parči a modelky předváděly brazilské modely módní návrhářky Petry Brzkové. Na vernisáži nechyběli ani kamarádi Jarek Šimek s pořadatelem charit Jiřím Horákem.

Reklama

Další články

Načítám