Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módních přehlídek bývá na karlovarském festivalu rok od roku méně, ale ta, která následuje v rámci vyhlašování turnaje Film Festival Tennis Cup, bývá vždy nejhonosnější. Několik let ji opanovala Beata Rajská, letos ji vystřídala Natali Ruden.

Mezi odvážnými modely čněl ten, který si oblékla sama návrhářka. Ve vysokém rozparku a dekoltem bez podprsenky byla zatraceně sexy. "Rozparek se mi až tak vysoký nezdá, ale je pravda, že dekolt jsme ještě prohlubovali. Za pár let už si to nebudu moct dovolit," svěřila Super.cz Natali.

Na přehlídce se objevilo pětatřicet modelů, návrhářka se svým týmem na kolekci pracovala skoro tři měsíce. Sama se také ve svých šatech nejlépe cítí. "Občas si koupím něco od jiných návrhářů, ale není mi v nich ideálně. Mám ráda, když je mi všechno šit na míru," řekla.

Sama jako modelka začínala. Pak ale přesedlala na tenis a až na konec na módní návrhářství. "Jako malá jsem předváděla, ale pak jsem moc nevyrostla. A protože i moje maminka pracovala jako módní návrhářka, v branži jsem se pohybovala odjakživa," vyprávěla.

A jak zvládá dirigovat o nejméně dvacet centimetrů vyšší modelky. "Když jim něco říkám, musejí sedět a koukám na ně z výšky," smála se návrhářka s tím, že je ráda, jakou profesi si zvolila. "Dá se dělat celý život a pořád se zdokonalovat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám