Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lucie Petrišková, která se proslavila románkem s Leošem Marešem už sekla s modelingem v zahraničí. Důvodem je nová láska a Lucie se vrátila do Čech. Nyní ji vedle nového partnera čeká učení. V září si bude dělat maturitu. A to je jí už 25 let.

"Vrátila jsem se do modelingu v Čechách, v zahraničí už nežiji. Miami padlo, našla se tady láska, takže jsem neodletěla. Užívám si motýlky v bříše. Je to krásné. Létám po světě od šestnácti let a teď už byla řada na to štěstí doma, na lásku," řekla Super.cz Petrišková.

I když je zamilovaná, rodinu zatím zakládat nebude. "Večírkovou královnu mám za sebou. Rodinu zakládat ale nehodlám, děti na pořadu dne nejsou. Jsem ale spíš soukromý typ, chci si užívat to svoje malé štěstí," dodala Lucie, kterou nyní čeká maturita.

"Ze školy jsem odešla v sedmnácti letech, loni v září jsem se do ní po osmi letech vrátila. Hlavně, že si ji dodělám, to se myslím počítá. Pak vysoká, červený diplom a budu jenom šťastná," uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám