Hlavní obsah
Článek

Na severu Los Angeles v oblasti zvané Ojai se nachází překrásná rezidence, která patřila nedávno zesnulému herci Larrymu Hagmanovi a jeho ženě Maj Axelsson, s níž byl herec ženatý úctyhodných 58 let. Když byla jeho ženě v roce 2008 diagnostikována Alzheimerova choroba, rozhodl se Hagman poprvé dát jejich nemovitost k prodeji. Tehdy za ni požadoval 11 miliónů dolarů (214,5 miliónů korun)...

Po čase představitel J.R. Ewinga ze seriálu Dallas cenu snížil na 8,45 miliónu dolarů (164,8 miliónů korun) a nyní je k mání v přepočtu již za 126,6 miliónů korun. Podle vzoru ze seriálu k honosnému domu patří i obrovský ranč. Díky umístění domu je z něj kouzelný výhled na krajinu a kalifornské kopce. Ne nadarmo tomuto místu říkala Larryho manželka ‚Nebe‘.

Uvnitř sídla byste nalezli sedm ložnic, deset koupelen, herní místnost s kulečníkem, prostornou jídelnu, kuchyň, vnitřní i venkovní bazén s lázněmi nebo přistávací plochu pro helikoptéry. O zdroj elektřiny se starají solární panely a na první pohled úchvatné jsou leštěné kamenné podlahy nebo dřevěné stropy.

Související témata:
Sleva

Reklama

Další články

Načítám