Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Máme tu další celebritu, která si začátek roku zpříjemnila exotickou dovolenou. Herečka a trojnásobná maminka Reese Witherspon (36) si s rodinou zaletěla na Havaj a nejmenší přírůstek do rodiny, syn Tennessee, se tak už ve třech měsících mohl poprvé dostat na ostrov, který bývá mnohými nazýván rájem na zemi.

Witherspoon přivedla na svět chlapce pojmenovaného po americkém státě koncem září a pochopitelně mu patřila většina pozornosti alespoň jednoho z rodičů. Reese ani její manžel Jim Toth si tak své přátele příliš neužili. Herečka se obvykle starala o jejich miminko a Jim se snažil zabavit hrami v moři dvě starší děti (dvanáctiletou Avu Elizabeth a devítiletého Deacona), které má Reese se svým exmanželem Ryanem Phillipem.

Viditelně spokojená Reese se akorát trochu sekla ve volbě plavek. Jejich sytě modrá barva se sice povedla, ale střihem byly plavky už dost mimo mísu. Pár kil navíc, které Reese po porodu ještě neshodila, plavky spíš zdůraznily, než zakryly. Příště si ale sympatická herečka už určitě povede lépe!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám