Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že je na tom zpěvačka Iveta Bartošová (†48) opravdu hodně špatně, nelze při pohledu na její aktuální vizáž vůbec pochybovat. VIP zprávám se podařilo natočit odjezd zbídačené zpěvačky z jejího domu v Uhříněvsi, odkud včera utekla společně se svým vytrvalým podporovatelem Zdeňkem Macurou do jeho domu v Líbeznicích.

Ivetu podle reportáže trápí obrovské bolesti klíční kosti a celé dny prospí. Že se však jedná jen o vleklé zdravotní potíže, a nikoliv problémy způsobené pitím, tomu už nevěří téměř nikdo. Později se dokonce objevily informace, že měl Zdeněk Macura (49) zpěvačku odvézt do Rakouska. Otázkou zůstává, zda se nejedná o zastírací manévr.

Samotný Josef Rychtář, od kterého Iveta nečekaně utekla, však má stejně jako řada lidí z Ivetina blízkého okolí, jasno. Za velmi špatný zdravotní stav kdysi úspěšné zpěvačky, může její dlouhodobá závislost na alkoholu. Rychtář se v telefonickém hovoru s redaktorem Super.cz, během něhož se pod vlivem emocí málem rozplakal, přiznal, že si myslel, že Iveta své problémy s alkoholem zvládne bez odborné pomoci.

„Věřil jsem tomu, že pokud se čas od času trošku napije, že to není na závadu, ale silně jsem podcenil veškeré znalosti, vědomosti a rady, které mi dávali lidé, kteří do toho viděli," sypal si popel na hlavu Rychtář. Ať už je pravda na jakékoliv straně, Iveta by sama se sebou měla hodně rychle začít něco dělat, nebo vážně skončí hodně špatně.

Reklama

Další články

Načítám