Hlavní obsah
Článek

Držitelka mnoha olympijských medailí, mistryně světa v rychlobruslení Martina Sáblíková, je bez chlapa. Žije jen sportem a na jejích výsledcích to je znát. Nic jiného, než sport, ji nezajímá.  "Přítele nemám, skloubit by se to dalo, ale teď mám v hlavě jen sport a na nic jiného tam není místo. Do budoucna určitě neplánuji být sama. Už jsem o dětech přemýšlela, ale vzhledem k tomu, kolik mi je, mám ještě pár let čas a pak se uvidí.Teď žiju jen přípravou na olympiádu," řekla Super.cz Sáblíková v Karlových Varech, kam přijela na Golf festival golf cup.

Sama se golfu příliš nevěnuje, zkoušela si zde jen pár odpalů. "Hraje tady můj trenér, jsme tu celá skupina, moc mě to zatím netáhne, párkrát jsem se netrefila, párkrát odpálila. Ale není to sport, který by mě nějak nadchl," upřesnila nejrychlejší žena světa na bruslích.

Zatímco většina lidí se snaží si užít léto u vody, Martina už míří do haly na led. "Zíra odjíždíme na soustředění na led, pak začne tvrdá letní příprava směrem k olympiádě. Až přijedeme ze soustředění, ještě jedeme na deset dní k moři, tam si odpočinu a pak začne zase tvrdá práce," dodala Sáblíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám