Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto je tady. Nejvyšší čas zvážit, jestli na dovolenou nevyrazit v lepším autě. Vždyť půjčit si na ojetý vůz je tak snadné. Zapomeňte ale na obcházení bank, a už vůbec na nebankovní půjčky. Nejjistější cestou je Nejlepší autopůjčka. Bez nepříjemného prověřování, zbytečného papírování a dlouhého čekání získáte až 300 000 Kč. To už je spousta peněz, za které pořídíte parádní auto nejen na dovolenou. Zkuste Nejlepší autopůjčku a můžete si koupit třeba právě jedno z těchto aut.

Vyhledávaný model Škoda Fabia 1.2 hatchback, z roku 2007, po 1. majiteli, najeto pouze 68 738 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbený model s bohatou výbavou. Kvalitní a prověřený vůz po pečlivém majiteli, s pravidelným servisem. Ženy ocení lehké řízení. Výbava nabízí počítač, litá kola, klimatizaci, handsfree, zámek zpátečky, ABS, centrální zamykání či stereo. Že je to skvělá nabídka? Nemusíte se bát, že vám uteče. Vyřízení Nejlepší autopůjčky je nesmírně rychlé a jednoduché. Půjčky do výše 300 000 Kč jsou schváleny během 10 minut! Stačí vyplnit žádost na www.nejlepsi-autopujcka.cz a za chvíli je auto vaše.

Skvělá Škoda Octavia 1.9 TDI hatchback, z roku 2010, po 1. majiteli, najeto pouze 53 111 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný rodinný vůz s vyhledávaným motorem, koupený nový v ČR, po 1. majiteli, s úsporným motorem. Jedná se o spolehlivý a kvalitní vůz, s klimatizací, posilovačem řízení, navigací, ABS či zámkem zpátečky. Rádi byste si konečně pořídili pořádné auto, jako je například tato Octavia? S Nejlepší autopůjčkou pro vás žádný vůz není nedostupný. I když vás odmítnou v bance, cesta k lepšímu autu je stále otevřená. Vyzkoušejte Nejlepší autopůjčku. 98 % žádostí o úvěr je schváleno!

Spolehlivý a elegantní Peugeot 407 1.6 HDI combi, z roku 2009, po 1. majiteli, najeto pouze 64 344 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný rodinný vůz s výkonným motorem a nízkou spotřebou. Výhodou je levné povinné ručení a objemný zavazadlový prostor. Např. panoramatická střecha, tempomat, navigace, dešťový senzor, střešní nosiče, ABS, ASR, ESP. Chtěli byste pro svou rodinu Peugeot 407, ale bojíte se, že je pro vás nedosažitelný? I tento vůz si můžete bez problémů dovolit díky Nejlepší autopůjčce. Délka splácení je až 84 měsíců. To umožní nastavit výšku splátek, které vám určitě takzvaně nepolezou do peněz.

Populární VW Golf 1.6 hatchback, z roku 2006, po 1. majiteli, najeto pouze 95 686 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Praktický a pohodlný vůz do města i na delší cesty. Potěší levné povinné ručení. Spolehlivý vůz s výkonným motorem a bohatou výbavou. Počítač, handsfree, tempomat, klimatizace, litá kola, mlhovky, el. okna a zrcátka, zámek zpátečky, stereo, ABS. Jste v důchodu a rádi byste jezdili tímhle spolehlivým a bezpečným Golfem? Máte však obavy, jestli vám na něj banka půjčí? Nedělejte si starosti. Právě proto je tu Nejlepší autopůjčka. Schváleno je 98 % žádostí!

Oblíbené prostorné MPV Ford Focus C-MAX 1.6 TDCi, z roku 2009, po 1. majiteli, najeto pouze 69 503 km

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prostorný vůz, který pohodlně odveze i velkou rodinu. Úsporný motor a levné povinné ručení budou šetřit vaši kapsu. Udržovaný vůz s bohatou výbavou. Automatická klimatizace, multifunkční volant, el. okna a zrcátka, počítač, stereo, ABS, ESP, ASR. Chcete svou velkou rodinu vozit v tomto prostorném MPV? Nemusíte zatěžovat rodinný rozpočet vysokými výdaji. Nejlepší autopůjčka nabízí 0% akontaci a splátky, které se nastaví podle vašich potřeb.

Další články

Načítám