Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejpohlednější a zároveň nejzubatější slovenský zpěvák Thomas Puskailer (31) právě vydává své nové album Make Believe. Zpěvák má ve zvyku provokovat, a tak i booklet k cédéčku je jaksepatří odvážný. Na obalu svého alba se Thomas objeví ve spodním prádle v lascivních pózách.

Fotit se skromně oblečený nebylo pro Puskailera ničím nezvyklým, neboť se řadu let živí i jako model. „Fotografka Ywetta Sarah Nikel, která je známá pro svůj experimentální a mnohdy i kontroverzní styl, mi nabídla spolupráci a já souhlasil,“ říká Thomas, kterého fotografka zobrazila jako bojovníka.

„Celé album je jako bych lezl na nějakou horu. Takový můj osobní Mount Everest, který jsem zdolával skoro tři roky. Skladby v něm odrážejí různé nálady. Někdy mám chuť se smát a radovat, jindy plakat, nebo tancovat. Je to takové zrcadlo nálad s hlavním cílem pobavit posluchače. Proto jsem nechtěl, aby fotky vypadaly levně a stereotypně,“ říká zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám