Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a účastnice amerických reality show Jenni Farley zvaná ‚JWoww‘ měla začátek roku pořádně zkažený. Znechutily ji snímky ze silvestrovské párty New Year's Rockin' Eve 2013 konané na Times Square v New Yorku. Na pódium si oblékla tak krátké šaty, že jí na fotografiích byla vidět celá stehna včetně hýždí. Se stahovacími punčochami, které se zařezávaly do kůže ale Jenni moc parády nenadělala. Farley nyní tvrdí, že všechny snímky jsou podvod a že je někdo upravil ve Photoshopu. Jako důkaz toho, že celulitida se jí netýká, natočila video, které má všechny přesvědčit o její pravdě.

„Byly zveřejněny mé fotky, které jsou pěkně nechutné a odporné. Abych dokázala, že je to podvod, rozhodla jsem se natočit video svého zadku, protože video nejde upravit ve Photoshopu,“ říká na úvod Jenni, jež se proslavila v seriálu Jersey Shore stanice MTV.

Šestadvacetiletá televizní hvězdička následně ve videu zvedne volné tričko, aby v černých krajkových kalhotkách předvedla svůj pevný oblý zadeček. Ale podařilo se brunetce někoho přesvědčit?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám