Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vedle Petry Němcové (44) se sice během let vystřídalo hned několik mužů, ale ona vyrazí na večírek či společenskou akci mnohdy raději se svou milovanou sestrou Olgou. Naposledy se společně ukázaly na otevíračce butiku Fendi v Paříži

Petra s mladší Olgou zavítaly ve středu na večeři pořádanou Karlem Lagerfeldem k jeho výstavě nazvané The Glory of Water a náramně si užívaly zájmu fotografů, kterým nepřestávaly cvakat spouště. Jak Petra, tak Olga na událost zvolily šaty a lodičky na vysokém podpatku ve stále moderní tělové barvě. A zatímco modelka vybrala poměrně usedlý model s délkou nad kolena, její sestra převzala otěže a odvážně odhalila nohy v celé kráse.

Pánové si ale musí nechat zajít chuť, Olga je zadaná a dokonce na léto chystá v Čechách veselku. Petra se jí snaží pomoci s přípravami a rozhodně si sestřin velký den nenechá ujít. Dokonce nevyvrátila, že by mohla dorazit i se svým současným přítelem Laurentem Lamothim (40), jenž je vlivným podnikatelem a především premiérem na Haiti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám