Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show VyVolení, která potěší všechny šmíráky, jež budou smět zcela beztrestně sledovat v přímém přenosu život nesourodé skupinky lidí zavřených ve vile plné kamer, se po šesti letech vrací na televizní obrazovky.

A protože kamery sledovaly soutěžící téměř všude, nechyběly samozřejmě ani záběry ze sprch, což v přítmí obývacího pokoje potěšilo nejednoho voyera.

Některé dívky se proto stydlivě sprchovaly v plavkách, což však nebyl příklad největší exhibicionistky z první řady této bizarní show - Reginy Holáskové.

Tato kontroverzní dáma se ve vile svlékala jako na běžícím páse, tančila u tyče, malovala, a samozřejmě se úplně s každým drsně hádala.

Na její nestydaté svlékání v první řadě žádná ze soutěžících nenavázala. V dalších sériích už se děvčata styděla mnohem méně. Tehdy osmnáctiletá Karin Hovjacká dokonce neváhala nafotit umělecké snímky, na nichž odhalila své ňadro. Nahotinky z vily v podání prsaté Marie Kovácsové či Veroniky Fasterové vám ukážeme příště.

Reklama

Další články

Načítám