Hlavní obsah
Článek

Pokud někdy někdo pochyboval o tom, že Iveta Bartošová (†48) je vážně zralá na protialkoholní léčení, teď už asi nebude. Zpěvačka často tyto zprávy odmítala s tím, že jde o výmysly médií a jejího expartnera Ladislava Štaidla. Jenže Super.cz se po jejím rozchodu s Josefem Rychtářem (65) podařilo získat pár informací z okruhu jejích blízkých, kteří potvrzují, že s Bartošovou to jde brutálně z kopce a pokud se opět nenastartuje do normálna, vážně skončí špatně!

„Iveta je totální troska. Kupuje si jednu flašku za druhou a je jí všechno úplně jedno. Že po ní spousta jejích ošetřovatelů a ošetřovatelek musela uklízet různé výkaly, to je to nejmenší. Horší je, že místo, aby byla ráda za to, že se nad ní každou chvíli přes její chování a nespolehlivost někdo smiluje a dělá pro ni první poslední, ještě z nich dělá zloděje, podvodníky nebo násilníky,“ tvrdí člověk, který má k Bartošové hodně blízko.

Své by o tom mohla říci Zlata Golda Dvořáková, která se o Ivetu, jejího syna Artura a jejich domácnost starala celá léta. Několikrát zachránila zpěvačku před sebevraždou, přemluvila ji na léčení, ale kvůli tomu byla za tu špatnou. Když tlak ze strany Bartošové nevydržela a sbalila si fidlátka, dozvěděla se z médií, že kradla. Ani další bývalé hospodyně se k pěnici dnes nechtějí znát. Zažily z její strany takový vděk, že při vyslovení jména umělkyně se jim otevírá kudla v kapse.

Nyní je na řadě Rychtář. Ten Ivetu léčil ze závislosti, umýval, líčil a zdobil, vytíral, maloval, vařil, smejčil a vykonával veškeré domácí práce. Navíc trpělivě lhal, že Iveta nepije. Když prý ale chtěl v soukromí Ivetě utrhnout flašku od úst, se zlou se potázal. Dozvěděl se, že jí ubližuje a dokonce ji snad mlátí.

Své o tom brzy bude vědět i Zdeněk Macura (49), který má nyní Bartošovou na bedrech. Už nyní prý tuší, že jeho domněnky o tom, že Rychtář je agresorem a Ivetě ubližoval, možná byly liché. „Říkal mi, že to u Ivety probíhalo trochu jinak, než jakou měl představu. Netušil, že je na tom alkoholu závislá až tolik. Když se objevila u něj doma, byla totálně opilá,“ prozradil nám člověk blízký Macurovi.

Pomohlo by kdysi nádherné zpěvačce léčení? Asi těžko. Pravidelně z něj utíkala, hlt alkoholu jí byl přednější víc než vlastní syn. Uvidíme, jak tahle stále smutnější story vůbec dopadne.

Reklama

Další články

Načítám