Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Plodková vždy na karlovarském festivalu oslňovala v róbách od světových značek. Tak nás zajímalo, jak si zabalila tentokrát. "Mám vlastně jen tyhle šaty, co mám na sobě a něco letního a něco zimního na kolonádu, protože tady s počasím nikdy nevíte," řekla Super.cz.

Na festivalu bude jen dva dny, proto neřešila ani róbu na párty luxusního francouzského šampaňského. O to, že by ji nepozvali nebo jí nějaký světový dům módy nechtěl půjčit šaty, prý nejde.

Jana s partnerem Filipem Žilkou měli v plánu vypravit se na dva filmy. "Chtěli jsme třeba na Pěnu dní, ale na tu už nebyly lístky. Museli bychom ráno brzy vstát a čekat frontu u pokladen. Ani pro herečku tady nejsou výjimky," svěřila Plodková.

Ta se momentálně těší na dovolenou. S přítelem chtějí jezdit autem po Evropě, v plánu mají Švýcarsko, Rakousko a Slovinsko. "Máme s sebou stan a kola, takže se můžeme zastavit prakticky kdekoliv. Ale nějaká záchytná místa mít budeme," uzavřela.

V srpnu už ji čeká natáčení. Spolu s Ivanou Chýlkovou bude hrát v seriálu České televize Neviditelní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám