Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) má život jako na houpačce. Její vzestupy a pády neustále plní stránky bulváru.

Bohužel pro ni, v poslední době se píše především o jejích pádech. Abychom udělali fanouškům skomírající popové hvězdy radost, zapátrali jsme v archivu a našli fotografii, na které byla Iveta Bartošová zřejmě nejšťastnější ve svém životě.

Jednalo se o dobu, kdy jí to se skladatelem Ladislavem Štaidlem ještě klapalo, a navíc si naplno užívala hřejivé pocity mateřství.

Na fotce s tehdy dvouletým synem Arturem vypadá úžasně a doslova září štěstím. Dvaatřicetileté Bartošové se v té době dařilo vše, na co sáhla.

Ač se snažila veškerý volný čas věnovat malému Arturovi, šlapalo jí to i po pracovní stránce. Účinkovala v úspěšném muzikálu Karla Svobody Dracula, kde přijala dvojroli Adriany a Sandry. Objevila se také v muzikálech Mrazík, Pomáda, Monte Cristo či Johanka z Arku.

Velký comeback zaznamenala roku 1998, kdy spatřilo světlo světa její nové, romanticky laděné album Ve jménu lásky s hitovkami Tři oříšky a Nekonečná, které bylo oceněno zlatou a platinovou deskou.

Iveta samozřejmě nebyla šťastná jen v tomto období. Se slzou v oku jistě vzpomíná na osmdesátá léta, kdy prožívala první velkou lásku s Petrem Sepéšim, s nímž vytvořila úspěšný pěvecký pár. Z jejich spolupráce vzešel jeden z největších Ivetiných hitů Knoflíky lásky.

Škoda jen, že na svá nejlepší léta může nyní jen vzpomínat. Její avizovaný comeback s vrcholem, kterým měla být vyprodaná Lucerna, se zatím odkládá a zůstává pouze u planých slibů o lepších zítřcích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám