Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Slevy se po Vánocích nevyhnuly ani spodnímu prádlu a dalšímu oblečení. Nové prádélko teď seženete s monstrózní slevou až 70 %. Víme kde a za kolik.

Obchoďáky jsou zase k prasknutí. Spodní prádlo ale nakoupíte i online

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo dostal pod stromeček penízky, má teď nejlepší příležitost je utratit. Prodejci totiž nastartovali zimní výprodeje. Nakupovat ve slevách je lákavé pro všechny. Ale přecpané obchoďáky a fronty na kabinky už tolik vábné nejsou. Chytrým řešením je nakupovat online. I e-shopy se totiž zapojily do nákupního šílenství.

Luxusní podprsenky koupíte ve výprodeji za pakatel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všichni tlačí ceny dolů a Astratex samozřejmě nezůstává pozadu. Pro všechny ženy, dámy i slečny připravil slevy až 70 %. Zlevněné kousky napříč celým sortimentem najdete v sekci Outlet. Ale pozor! Výprodejové zásoby se rychle tenčí. Na skladě už jsou poslední kusy. Kdo zaváhá, může odejít s prázdnou…

Nemrzněte doma – se slevou koupíte i župany a pyžama

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další porce slev čeká na všechny, kteří tráví rádi den v posteli. Na Astratexu totiž propukla nákupní horečka i v sekci županů a pyžámek. Teploučké i saténové župany, stejně jako pohodlná bavlněná pyžama i sexy noční košilky nakoupíte s bezva slevou 20 %. V nabídce jsou chundelaté, heboučké župany, lehké sexy župánky v extra krátkých velikostech a pyžama a noční košilky pro pohodlí i sexy hrátky. Tak směle do vybírání, než budou nejlepší kousky pryč!

Zaps boduje! A navíc s 30% slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní, trendy a neuvěřitelně slušivé. Kdo ještě nezná oblečení značky Zaps, má teď jedinečnou možnost se s ním seznámit. Všechny kousky Zaps jsou totiž právě teď na Astratexu k dostání v akci – za 70 % původní ceny. A že si z nabídky určitě vyberete – na všechny milovnice módy čekají šaty, tuniky, halenky i trička originálních střihů a úžasných barevných kombinací. Pravá volba pro toho, kdo hledá eleganci spojenou s pořádným šmrncem!

Zima v plném proudu? Využijte slevy na šály a čepice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pořádné mrazy stále ne a ne přijít. Přichystejte se však na hromady sněhu a lezavý chlad dopředu. Za extra výhodné ceny teď nakoupíte také šály, čepice a rukavice! Všechny tyto trendy kousky jsou totiž k mání s 30% slevou. Na jednom nákupu tak ušetříte i stokoruny. A co letos frčí? IN jsou stále pletené čepice v zářivých barvičkách i chlupaté ušanky – zahřejí a navíc jsou tak slušivé!

Další články

Načítám