Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle si britská topmodelka Naomi Campbell (42) pobyt v romantické Paříži jistě nepředstavovala. Skončila se zpřetrhanými vazy v noze, a především s otřesným zážitkem. Koncem minulého měsíce se na ni na jedné z pařížských ulic vrhla skupinka zlodějů a napadla ji.

Zdroj z modelčina okolí uvedl pro americký deník The New York Post: „Bylo to hrozné. Naomi si myslí, že ji útočníci sledovali a čekali na chvíli, kdy bude sama. Napadli ji na ulici, když se snažila chytit taxíka a okradli ji. Zranila si nohu, jak ji násilně srazili k zemi a byla pochopitelně velmi rozrušená a otřesená.“

Dosud není známo, co výtržníci modelce ukradli, ale údajně se zaměřili především na drahé šperky, které mohla mít na sobě. Její miliardářský přítel Vladimir Doronin Naomi okamžitě nechal přepravit soukromým letadlem do Colorada za J. Richardem Steadmanem, který je jedním z nejlepších ortopedických chirurgů na světě.

Campbell se po útoku pohybovala pomocí berlí, nebo na invalidním vozíku. Doronin se okamžitě po útoku postaral o zvýšení bezpečnosti kolem své přítelkyně.

Reklama

Další články

Načítám