Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Národem milovaná herečka Jana Hlaváčová (†85), která už delší dobu laboruje se závažnou nemocí, kvůli které musela prakticky úplně ukončit svou kariéru (vyjma krátkého výstupu ve vinohradském divadle), se po delší době rozpovídala o své nemoci. I když dříve tvrdila, že netrpí Parkinsonovou chorobou, ale depresemi, možná je vše jinak. „Trápí mě závratě,“ uvedla sestřička Tonička z filmové pentalogie o Básnících.

„Cítím se lépe. Je to takový pocit nejistoty, který člověku nepřidá. Ale beru na to léky a je to snad lepší,“ svěřila se Jana Hlaváčová Blesku, kterému také řekla, že s manželem neslavila Silvestra, spíš si společně přejí, aby se dožili dalšího roku.

Na nedávné společenské akci, kde se objevila, se jí sice chvěl hlas a třásla se, přesto působila příjemně. A vzhledem k tomu, že její sestra před časem potvrdila, že má i výpadky paměti, zdá se, že nemoc byla minimálně vážnější, než jak ji rodina dosud prezentovala.

V divadelní hře, v které účinkuje, se objeví dokonce na invalidním vozíku a na jejím herectví se prý bohužel choroba podepsala. Její obdivovatelé proto doufají, že nemoc odezní, a Jana Hlaváčová se vrátí v plné síle zpět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám