Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

I u nás se s novým rokem představují modely, které budou letos vládnout světu podprsenek. Na co se můžeme těšit? Na velkou porci originality, rafinovaný luxus a zasloužené pohodlí. Zhodnoťte nové kousky sama!

Podprsenkové novinky pro rok 2013: Jsou smyslné a rafinované

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nový rok se nese v duchu nových nápadů. A to nejenom co se týče designu. Designéři dávají zelenou revolučním střihům – pro zakulacení ňader, do hlubokých výstřihů i pro skutečně velká prsa. Prim u nových modelů hraje také pohodlí a dostatečná podpora poprsí po celý den.

Zimní černobílá kombinace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Model Flowers upoutá na první pohled chladnými barvičkami a ostrými kontrasty. A dokazuje tak, že i podprsenky pro velká prsa mohou být skutečně elegantní a sexy. Pro extra podporu poprsí má vyšší střed, všité boční kostice a nastavitelná ramínka. Bavlněné podšití je zárukou pohodlného nošení a speciální „T“ střih krásně zakulatí prsa. Ve velikostech především pro plné tvary!

Hladké košíčky a kávová barvička

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Majitelky velkých prsou nepřijdou zkrátka ani co se týče praktičnosti. Módní návrháři i pro ně připravili luxusní podprsenku s hladkými košíčky. V kombinaci s trochou francouzské krajky a lesku se z podprsenky Cava stává kousek, který si zaslouží pořádnou pozornost. Kromě zvýšeného středu a všitých kostic potěší také košíčky vypodloženými bavlnou!

Nevyztužená podprsenka pro pohodlné nošení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Casablanca boří mýty o tom, že nevyztužené podprsenky nejsou krásné. Díky průsvitné síťce a příjemným měkkým košíčkům z mikrovlákna se rázem stane miláčkem vašeho šatníku. Elegantní vzhled je ještě umocněn hravými detaily, takže si ji oblíbíte vy i váš partner. Absolutně vás však nadchne maximálním pohodlím, a to i při celodenním nošení. Zkrátka si ji naprosto zamilujete.

Něžná krajka pro romantičky s velkými ňadry

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velká prsa si zaslouží krásný vzhled stejně jako maximální podporu a dostatečný komfort. Všechno v jednom najdete u podprsenky Iris, která byla navržena speciálně pro potřeby XXL ňader. Kromě praktického vyššího středu, všitých bočních kostic a bavlněného vypodložení košíčků se může pochlubit také „T“ střihem. Ten vám zaručí neodolatelně krásný a přirozeně vypadající dekolt.

Originální kousek se skrytým kouzlem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Tokyo se pyšní smyslnou rafinovaností. Nejprve se zdá být vyvedena v klasické černobílé kombinaci, ale při bližním pohledu okouzlí jemnou světle růžovou barvičkou. Stejně tak vás překvapí praktickým nízkým středem, který užijete do hlubších výstřihů, a střihem pro přirozený vzhled poprsí. A k dispozici je ve velikostech až do 90E. Zoufat si však nemusí ani dámy s menšími prsy – prodává se totiž také kousek Tokyo Push-up!

Další články

Načítám