Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45), která nedávno přibrala deset kilogramů kvůli přípravám na miminko, sice skončila v pořadu TopStar Love, ale ani tak nemusí zoufat. V jeho mnohem slavnějším bratříčkovi TopStar totiž bude dělat reportérku, která bude dotěrně lézt celebritám do jejich příbytků. „Těším se, až jim nahlédnu do ledniček nebo prubnu jejich postel,“ raduje se Gavriely.

Tu zatím první natáčení v rámci nové rubriky televizního bulvárního magazínu čeká, přesto už docela přesně ví, co od ní diváci i známé osobnosti mohou čekat. „Divákům ukážu vše, kam až nás osobnosti pustí. Pokud nám dovolí být někde, kde budou mít binec, klidně ho ukážeme,“ směje se. „Hlavní ale je, ukázat lidem známé tváře tak, jak je ještě neznají,“ dodala Martina, která si vlastně v televizi polepšila.

Až od nás se dozvěděla, že její náplní práce bude zkoušet i tvrdost matrací hvězdných hostitelů. „Vážně? No tak třeba budu chodit točit i s Marcusem,“ vtipkovala závěrem ohledně svého snoubence Martina Gavriely.

Reklama

Další články

Načítám