Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Písničkář Julián Záhorovský (28), který se dostal do povědomí veřejnosti díky účasti v první řadě soutěže Česko hledá SuperStar, u hudby zůstal navzdory mnohdy přísné kritice porotců. Julián pak ale několik let piloval zpěv i hru na kytaru, a nakonec se dočkal kýženého uznání. A to nejen od mladých dívek, které se spíš utápěly v jeho studánkově modrých očích, než objektivně hodnotily jeho pěvecké výkony, ale i od kolegů muzikantů. Úspěšnou se totiž stala  jeho debutová deska Obraz J.Z. V současnosti Julián působí v kapele Sabrage, která má na svém kontě už i první singl Astronaut, v jehož klipu je vidět hostující Jirka Mádl (37) víc než celá kapela dohromady.

Pardubická partička sympatických hochů v současné podobě působí něco málo přes půl roku. I za tak krátký čas už ale stačili natočit desku. Ke spolupráci na klipu se dohodli s hercem Jirkou Mádlem, který v něm nakonec dostal prostoru možná až příliš. Ačkoli se o zpěv i hru na kytaru postaral právě Julián Záhorovský, v klipu je vidět spíš sporadicky a jako ‚křoví‘ za Mádlem, jenž to za něj celé ‚odzpívá‘.

Mádl údajně hraje v klipu s nárokem na honorář. „Jestli mu však bude někdy vyplacen, se neví...,“ dodal s nadsázkou kytarista Matt.

Reklama

Další články

Načítám