Hlavní obsah
Článek

Bývalé moderátorské eso televize Nova Slávek Boura, muž, o kterém v poslední době bylo slyšet především v souvislosti s filmem o Ivetě Bartošové, je obžalován z trestného činu vydírání. Již zítra odpoledne soud v Náchodě rozhodne, zda ho pošle do basy či ho zprostí viny. Hrozí mu totiž až osm let nepodmíněně. „Cítím se nevinen,“ řekl Super.cz Boura.

O případu, kvůli kterému se Boura dostal do hledáčku policie, Super.cz před časem informoval jako první. Mělo jít o situaci, kdy údajně vyhrožoval svým bývalým obchodním partnerům a nevybíravě na nich vymáhal peníze. Kvůli tomu teď stojí před trestním tribunálem.

„Ani si přesně nepamatuji, jaká přesně ta obvinění jsou. Takovou volovinu by nikdo v hlavě nenosil. Jsou to jenom kecy. Nechci předjímat rozhodnutí soudu, ale je to celé nesmysl. Kdyby čtenáři Super.cz byli přítomni výpovědi onoho údajně ohrožovaného pana P., zasmáli by se tomu. On si totiž prý nic nepamatuje. Byla to jistě trapná chvilka i pro paní státní zástupkyni,“ popisuje svýma očima průběh posledního soudního přelíčení moderátor, který se donedávna živil jako taxikář, pak ho ale šéfové vyhodili.

Již ve čtvrtek se dočkáme rozsudku. Boura si vůbec nepřipouští, že by pro něj mohl mít soud fatální důsledky. „Asi to dopadne dobře. Pravděpodobně,“ uzavřel obžalovaný spíkr, kterému před lety ležela půlka republiky u nohou.

Ten na začátku vyšetřování tvrdil, že se stal obětí komplotu nechvalně proslulých náchodských podnikatelů, kteří dluží peníze mnoha známým umělcům. Takovou informaci Super.cz slyšel i z mnoha jiných stran, nemůže ji ale nijak ověřit.

Reklama

Další články

Načítám