Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Leona Šenková (19) se už delší čas musí potýkat s problémem zvaným vlastní otec. Ten totiž dlouhodobě neplatí alimenty a nedonutily ho k tomu ani soudy. „Stydím se za něj,“ zlobí se korpulentní hvězda ze SuperStar s hlasem jako zvon.

Podle ní si otec ze soudů dělá legraci a nerespektuje jejich rozsudky. Do tří let dostal přikázáno splatit 104 tisíc korun, navíc má Leoně posílat alimenty, kterými si chce zafinancovat studium. Jenže neviděla dosud ani korunu.

„To, že si mě deset let nevšiml, bych pochopila, i to, že nás deset let všude pomlouval. Přežiju taky to, že teď tvrdí, že nemá děti, ale že se chlubí mým jménem před kamarády, a přitom mi dluží víc jak sto tisíc korun a kašle na posílání soudem stanovených alimentů, to mi nejde na rozum,“ diví se Šenková, která sice o exekutorech uvažuje, dobře ale ví, že peníze z otce těžko vymůže.

„Jemu není co vzít. Bydlí u různých žen a maká načerno. Už nevíme, jak máme jeho a spravedlnost donutit, aby nám dluh uhradil. Může se stát, že po třech letech za nesplnění podmínky soudu půjde konečně za mříže, ale moc v to nevěřím, protože v dnešní době podvodníci vyhrávají. Ani tak mi nejde o peníze, ale o princip,“ dodala Leona, kterou nejvíc mrzí, že otec se neustále ohání jejím jménem, ale šestnáct stovek měsíčně už poslat není schopen.

Reklama

Další články

Načítám