Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milovníci seriálů si jistě vzpomenou na legendární soap operu Dynastie, která se začala točit nedlouho po úspěchu konkurenčního Dallasu. Odehrává se rovněž v prostředí zámožné rodiny věnující se ropnému byznysu a o nečekané zápletky není nouze. Jednou z hlavních postav byla i Krystle Carrington, kterou v letech 1981 - 1989 ztvárnila herečka Linda Evans (70).

‚Klaďaska‘ Krystle hrála manželku magnáta Blakea Carringtona (Blake Forsythe) a musela se vyrovnat s mnohými příkořími, které jí připravila Blakeova seriálová exmanželka Alexis (Joan Collins). Jak ale Linda Evans vypadá dnes a jaký byl její život po Dynastii?

Zatímco tvář Joan Collins (79) je dosud známá a herečka jako by před dvaceti lety přestala stárnout, na Lindě se přibývající roky přeci jen projevily o něco znatelněji. Evans se díky Dynastii dostala v 80. letech na vrchol slávy. Tato role jí ale přinesla nejen světový věhlas, ale také Zlatý glóbus a několik dalších hereckých ocenění. Evans se pravidelně umisťovala v žebříčcích nejkrásnějších žen Ameriky a odvážila se dokonce pózovat i pro Playboy. Po Dynastii se už Evans herectví věnovala spíše svátečně a raději se začala zajímat o ochranu životního prostředí a zdravý životní styl. Napsala také knihu o zdravém stárnutí Recipes for Life (Recepty pro život).

V osobním životě Linda příliš štěstí neměla. Je bezdětná a obě její manželství nevyšla. První s filmovým producentem Johnem Derekem skončilo po šesti letech, když Lindu opustil kvůli od něj o 30 let mladší modelce a herečce Bo Derek. Podruhé se Linda vdávala za Stana Hermana, s nímž se rozvedla po pěti letech. Následně několik let chodila s řeckým muzikantem Yannim, jejich vztah skončil v roce 1998.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám