Hlavní obsah
Článek

Je až k nevíře, čeho jsou lidé za pár kusů oblečení zdarma schopní. Jedna nejmenovaná španělská oděvní značka je proslulá svými akcemi, kdy nabízí obvykle první stovce zájemců svlečených do spodního prádla oblečení bez nutnosti placení. Jenže v Barceloně zašli ještě mnohem dál. Vyhlásili akci, během níž si ohoz zdarma mohli odnést ti, kteří dorazili zcela nazí. A světe div se, zhruba stovka odvážlivců se skutečně našla.

Někteří pojali akci jako ideální příležitost zviditelnit se a jejich exhibicionistické sklony se nepochybně ocitaly na vrcholu blaha, když na ně mířily objektivy pobavených fotografů. Někteří ale o takovou popularitu nestáli a raději si na obličej nasadili masky. Naháči se však na sebe bez výjimky mačkali v naději, že budou mezi prvními odměněnými.

Oděvní značka tímto netradičním způsobem odstartovala letní slevy a postarala se o hojnou medializaci. Podobnou akci přitom nedávno uspořádala i v Praze na Václavském náměstí, kde má rovněž prodejnu. Pořadatelům ale stačilo, že lidé dorazili ve spodním prádle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám