Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéře filmu Bídníci nechyběl ani Michael Foret (26), který v českém zpracování muzikálu hraje revolucionáře Enjolrase. Zpěvák byl po zhlédnutí filmu nadšený.

„Ukázal ten muzikál zase v jiné dimenzi, než ho můžeme znát z divadla. Kouzlo filmové kamery dodalo na syrovosti a autentičnosti nejen té době a příběhu, ale především těm fantastickým pěveckým a hereckým výkonům Hugha Jackmana, který by za roli v Bídnících měl dostat Oskara, ale i neméně skvělé Anne Hathaway či Heleně Bonham Carter," pěje ódu na film režiséra Toma Hoopera zpěvák.

Bývalý účastník SuperStar nám po projekci na afterpárty prozradil, že v nadcházejícím roce ho čeká spousta novinek. Jednak se chystá po čtyřech letech vydat nové album, a navíc se se svou o pět let mladší přítelkyní Eliškou (21) stěhuje do nového bytu. „Opustíme můj vysočanský byt 2kk na úkor prostornějšího s terasou a krásným výhledem do přírody. Už se moc těšíme," říká.

Reklama

Další články

Načítám