Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popová princezna Britney Spears (42) jde do sebe. Kvůli svému turné Femme Fatale, na které se zanedlouho chystá, chce vypadat co nejlépe. Proto na sobě tvrdě dře. Každý den cvičí v posilovně a ještě několik hodin trénuje tanec. Britney na sobě maká necelé dva měsíce a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Už nyní se může pyšnit pevnou postavou a úbytkem váhy 15 kilogramů.

Podle serveru Showbizspy.com však za zpěvaččinou skvělou postavou nestojí jen její píle a dřina, ale také liposukce a léčebné procedury k odbourání tuku.

„Britney si myslí, že dostat se do formy je způsob, jak naštvat jejího exmanžela Kevina Federlina. Denně u sebe doma v posilovně běhá na běžícím pásu. Její přítel Jason Trawick často cvičí s ní,“ sdělil zdroj magazínu National Enquirer. Nutno podotknout, že zpěvaččin bývalý manžel a otec jejích dvou synů Seana Prestona a Jaydena Jamese pracoval dříve jako model a tanečník. V posledních letech však extrémně přibral. Zpěvačka tak může cítit určité zadostiučinění po společných vleklých sporech o děti.

Spears navíc drží přísnou dietu. O nedělích si údajně dopřává vše, na co má chuť. Motivací jí je ale určitě i její přítel Jason, kterému se během posledních dvou let podařilo rapidně zhubnout a dokonale vypracovat tělo. Popová diva nedávno také uvedla, že jí v těžkých chvílích byla oporou zpěvačka Madonna (65), se kterou spolupracovala na hitu Me Against The Music a před osmi lety se na předávání cen MTV vášnivě políbily.

Reklama

Další články

Načítám