Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O téměř tři dekády mladšího partnera si našla sedmašedesátiletá Priscilla Presley, kterou si pamatujeme jako Jenny Wade ze seriálu Dallas a také jako osudovou lásku a bývalou manželku Elvise Presleyho. Priscilla nyní tvoří pár s anglickým rozhlasovým moderátorem Tobym Anstisem (40).

Pár byl spatřen tento týden na romantickém rande před restaurací San Lorenzo na západě Londýna ve Wimbledonu. Než Priscilla odjela přistaveným taxi, dvojice se několikrát políbila a chovala se důvěrně i na ulici.

Toby už se byl také podívat na divadelní představení Sněhurka, kde Priscilla v současnosti září v roli zlé královny. Není divu, že se Tobymu půvabná herečka zalíbila, ba o to víc, když je proslulý svou náklonností ke starším dámám.

„Poznali se díky společným přátelům v Americe. Tobymu se líbí starší ženy a je velkým fanouškem Elvise. Vyměnili si čísla, Priscilla mu dala lístky na představení a pak se setkali. Později se na ni šel Toby podívat ještě jednou, byl z ní unešený. Byli spolu i na večeři. Priscilla pořád flirtovala a myslí si o něm, že je úžasný,“ sdělil zdroj z okolí páru deníku Daily Mirror.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám