Hlavní obsah
Článek

Premiéra velkofilmu Bídníci byla vůbec první velkou společenskou akcí tohoto roku. Nenechala si ji tedy ujít spousta známých tváří včetně Petra Kotvalda (53). Někdejší superstar osmdesátých let dorazila na akci bez doprovodu. Kotvald se ale nenudil, neboť se zde potkal se spoustou přátel. „Ve filmu byly krásné okamžiky. Moc mě bavily vypjaté scény nasnímané ve velkých detailech. Vizuálně to působilo úžasně," pěl chválu na film Kotvald.

Ani mistrně natočené zpracování slavnému díla ale nezviklalo zpěváka k účasti v muzikálech. „Není to asi nic pro mě. Nebavilo by mě být zpěvákem jednoho okamžiku a v zákulisí čekat jen na svůj výstup. Chci si plochu svého vystoupení vystavět a užít si plný čas vystoupení," říká Petr, který si doposud zahrál jen Parise v představení Romeo a Julie na ledě a Ježibabu v Mrazíkovi.

Málokdo by hádal, že Petr Kotvald letos oslaví padesáté čtvrté narozeniny. Přestože zpěvák vypadá minimálně o dvacet let mladší, o svůj vzhled prý nijak zvlášť nedbá. „Je to jen o životním stylu a jak se člověk cítí. Mým mottem je ’zbytečně si neubližovat’. Důležité je se k sobě nechovat sebedestruktivně. Jsem spíš asketický a nikdy jsem třeba nebyl velký kalič a tak jsem nesešel," říká zpěvák, který se dokonce vyhýbá posilovně obloukem. „Pohyb mi nevadí v případě, když mám trénovat taneční číslo na vystoupení. Kdyby po mě ale někdo chtěl, ať jdu do fitka, nebo si zahrát fotbal, tak bych se mu vysmál," říká. Plastické operace a zkrašlovací procedury prý pro něj taky nejsou: „Upřímně říkám, že na takové voloviny nemám čas."

Reklama

Další články

Načítám