Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Lindsay Lohan (37) má nejspíš znovu ‚přifouknuté‘ rty. Při jejím příchodu do londýnské restaurace Nozomi to nemohlo ujít přítomným fotografům, kteří si rychle všimli, že na tváři znovu zrzavé Lindsay je něco ‚jinak‘. U herečky, která každou chvíli mění barvu svých vlasů, však nejsou chirurgické úpravy navzdory jejímu věku ničím neobvyklým.

Lohan, která dokázala sekat latinu jen pár měsíců během natáčení životopisného snímku o Elizabeth Taylor s názvem Liz and Dick, se nedávno zase vyznamenala, když v baru napadla neznámou ženu. Zlobivá Lindsay, které měla 12. prosince končit podmínka, má ale problémy už z dřívějška. V červnu minulého roku totiž bourala v autě a policii později tvrdila, že vůz neřídila. To ale nebyla pravda, a herečka tak porušila podmínku. Pokud ji soud uzná vinnou, mohla by jít do chládku až na osm měsíců. Tam by ale nejspíš se zvětšenými rty moc parády nenadělala...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám