Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Mladičká zpěvačka Diana Kalashová (21), která se zaskvěla v druhé řadě soutěže Česko Slovensko má talent a dostala do kolen Lucii Bílou (57), která ji od té doby bezmezně obdivuje, se sice do Arménie, země, odkud pochází, ještě nikdy nepodívala, ale už teď je tam hvězdou. Místní jsou hrdí, že dcera rodilých Arménů dělá jejich zemi čest, a díky videím na známém videoserveru je nejen v hlavním městě Jerevanu velkou hvězdou!

Poprvé se Dianka podívá do domoviny za pár dnů. Tamní slavná dívenka Lidushik si ji totiž vyžádala jako speciálního hosta na svůj koncert. „Seznámily jsme se na soutěži New Wave Junior 2011, já zastupovala Českou republiku, Lidushik Arménii,“ říká Dianka.

Po celém hlavním městě nyní všude visí plakáty s její fotografií a o chystaném vystoupení dívek v jerevanské Státní opeře pravidelně referuje hlavní arménská televize, která bude koncert vysílat.

„Dianka je v Arménii díky videím na internetu ohromně populární. Už se nám ozvalo několik novinářů, že na ni budou čekat na letišti a bude dvakrát hostem ranního vysílání místních televizních stanic,“ pochlubila se šťastná maminka a manažerka Dianky dceřiným úspěchem. Pyšná je i na její vysvědčení – zpěvačka školou povinná „schytala“ jen jedničky a dvojky.

Malá slečna rozhodně nezahálí. Hodně vystupuje, například nedávno podpořila akci na pomoc pražské ZOO a těm, které postihla velká voda, zazpívala i v Plzni. Charitě se také věnuje díky spolupráci s nadací Život dětem. A v první polovině srpna letí na Krym na další ročník New Wave Junior. Tamní pořadatele tak okouzlila, že si ji už podruhé za sebou zvou jako mimořádného hosta.

Reklama

Další články

Načítám