Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní filmový festival v Karlových Varech přilákal páry, které se jinak mediálním večírkům vyhýbají. Matěj Ruppert poprvé ukázal svoji lásku Terezu a Super.cz se pochlubil, že jsou již dva týdny zasnoubeni. Na důkaz své lásky předvedli romantický polibek.

Den poté se Ruppert líbal znovu. Tentokrát ale ne se svojí snoubenkou, ale s kamarádem, zpěvákem a hercem Vojtou Dykem. Během koncertu předvedli tak divokou líbačku, že by se za ni nemuseli stydět ani v erotickém filmu. Divoký polibek ukázal také Ondřej Ruml (42) se svojí exotickou přítelkyní, kubánskou tanečnicí Doris, nebo Dan Bárta s partnerkou Alžbětou Plívovou.

A kdo další dorazil ruku v ruce do lázeňského města? Úplně poprvé se společně ukázal nový pár českého šoubyznysu Taťána Kuchařová (36) a Ondřej Brzobohatý (41), za ruku se po kolonádě romanticky vodili Richard Genzer s přítelkyní Markétou Jiránkovou, čerstvě zasnoubený pár Lukáš Rosol a Míša Ochotská (39) nebo Lejla Abbasová (44) s Michaelem Kocábem.

Novou milenku ukázal poprvé na závěrečném večírku bývalý ředitel pražské Zoo Petr Fejk, partnerky vyvedli také herci Mirek Táborský a Jiří Dvořák.

Podívejte se v naší fotogalerii, jak to hvězdným párům letos ve Varech slušelo.

Reklama

Další články

Načítám